Afstootsysteem bij rugslagzwemmen BACKSTROKE START WEDGE FINIS

Meer photo's

Afstootsysteem bij rugslagzwemmen BACKSTROKE START WEDGE FINIS Referentie : 1.30.031
€ 258,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Afstootsysteem voor rugslagzwemmen BACKSTROKE START WEDGE - FINIS 

U verdient 258 Points voor dit artikel

OF
Beschrijving

Details

De Backstroke Start Wedge is FINA-goedgekeurd en kan tijdens trainingen en wedstrijden worden gebruikt als een manier voor zwemmers om een explosieve start te krijgen zonder te slippen. In tegenstelling tot dure automatische apparaten, is Backstroke Start Wedge handmatig en kan op verschillende manieren worden ingesteld om op alle standaard startblokken te passen. Zwemmers kunnen de wedge eenvoudig op de gewenste hoogte instellen via vijf verschillende instellingen om de start van de rugslag te optimaliseren.

FINIS werkte in samenwerking met Vince Harris bij WEDG Swim Start Systems (County Cork, Ierland) om de Finis Backstroke Start Wedge te ontwikkelen. Vince is een Ierse ingenieur en zwemvader die begon met het maken van zijn eigen spieën voor het badteam van zijn dochter nadat hij had geleerd hoe duur ze waren. Hij had maar één doel voor ogen: een betaalbaar alternatief creëren dat in alle standaardblokken past.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.