AQUA-JOGGING GORDEL VARIANT BECO

Meer photo's

AQUA-JOGGING GORDEL VARIANT BECO Referentie : 96074
€ 34,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 24u

AQUA-JOGGING GORDEL VARIANT - Blauw - Beco


U verdient 34 Points voor dit artikel

OF
Beschrijving

Details

Beco aqua-jogging wetbelt Variant, speciale 3-delige wetbelt voor mensen met een grotere omvang. Deze aquajogging wetbelt biedt drijfvermogen bij aquajogging oefeningen in diep water.

Deze wetbelt is gemaakt van Evazote foam en de twee zijkanten zorgen voor extra drijfvermogen. Deze zijn overigens ook te verwijderen, waardoor het drijfvermogen is aan te passen. Uitgevoerd met traploos verstelbare band met kliksluiting.

Ideaal voor aqua-jogging in diep water, geschikt voor aquafitness en revalidatie. Deze wetbelt is geschikt voor privé en les gebruik.

Deze wetbelt is geschikt voor personen tot 100 kg.

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.