AQUA-STEP CALUNEA

Meer photo's

AQUA-STEP CALUNEA Referentie : 96.041
€ 99,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 3-4 werkdagen

AQUA-STEP - Calunea


logo calunea

OF
Beschrijving

Details

De Aqua-Step is gemaakt van PVC.

 

De aqua-step wordt op de bodem van het zwembad geplaatst. Door het eigen gewicht (6 kg) van de Step zinkt de step naar de bodem. Aan de onderkant van de Aqua-Step zitten 8 kleine zuignapjes waarmee de Aqua-step stevig op de bodem blijft staan.

 

De Calunea Aqua-Step kan gebruikt worden bij aquafitness en revalidatie activiteiten. Met de Aqua-Step is het mogelijk om trainingen gericht op coördinatie, balans, kracht- en uithoudingsvermogen te doen. Alleen geschikt voor gebruik in ondiep water.

 

Afmetingen 67 x 35 x 18 cm

Gewicht ca 6 kg

 

 

 

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.