AQUADISC SZ BECO

Meer photo's

AQUADISC SZ BECO Referentie : 9631
€ 29,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 24u

AQUADISC SZ BECO - Blauw, Rood, Groen of Geel - Beco


Diameter: 24cm


* Vereiste velden

€ 29,99
Beschrijving

Details

De Beco AquadiscSZ is de nieuwe rage in Aquafitness!. De AquadiscSZ kan niet meer gemist worden bij Aquafitness! Iedere aquafitness liefhebber valt voor de AquadiscSZ!

 

En er zijn vele redenen voor.
De AquadiscSZ kan worden gebruikt door iedereen. De AquadiscSZ is ontwikkeld voor een ieder zijn sportdoelstelling, voor een ervaren sporter tot een bodybuilder, voor een recreant tot iemand die werkelijk zijn of haar lichamelijke conditie wil verbeteren.

 

De AquadiscSZ is uitdagend, gemakkelijk te hanteren voor iedereen, en heel compact. Dit is het perfecte hulpmiddel voor aquafitness in diep en ondiep water, met tal van mogelijkheden. De AquadiscSZ is ontwikkeld voor tal van trainingsmogelijkheden zoals balans/evenwicht verbetering, coordinatie verbetering, spiersterkte/kracht verbetering voor onder andere uw pols, handen, duimen, armen en schouders.
Oefeningen kunnen gevarieerd worden met één of twee Aquadisc's en er zijn ook oefeningen mogelijk voor twee personen.
De AquadiscSZ biedt tal van sportieve en leuke motiverende trainingen waarmee vele aquafitness training gevuld kunnen worden van het beginnersniveau tot gevorderdenniveau.

 

De AquadiscSZ is gemaakt van bedekt polyethyleen schuim en worden per paar geleverd. Bij ieder paar zit een bondige instructie.De AquadiscSZ is bekend van menig congress en wordt aanbevolen door bekende fitness instructors.

 

Diameter: 24cm

CD met oefeningen inbegrepen

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.