AQUAFITNESS TOOL "BETOMIC BECO"

Meer photo's

AQUAFITNESS TOOL "BETOMIC BECO" Referentie : 96043
€ 17,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 24u

AQUAFITNESS TOOL "BETOMIC BECO" - Beco


* Vereiste velden

€ 17,99
Beschrijving

Details

Beco BEtomic aquafitness tool. Een aquafitness training met de BEtomic staat voor een optimale water weerstand voor het versterken van de spieren.
Daarnaast biedt de BEtomic mogelijkheden om duur spiertraining te doen en de coördinatie en flexibiliteit van het hele lichaam te verbeteren.

 

De BEtomic ziet er wat vorm betreft leuk, attractief en speels uit. Het nodigt je uit te sporten met de BEtomic.
De BEtomic is te gebruiken als halter, als kickbox handschoen en als voetdrijver.

 

Kortom een klein en compacte, maar veelzijdige aquafitness tool. Dit maakt het mogelijk dat er vele oefeningen mee gedaan kunnen worden door gebruik te maken van de waterweerstand en het drijfvermogen.

 

Door de vele en smalle handvaten is de BEtomic door iedereen te gebruiken, van klein tot groot, van mensen met kleine handen tot mensen met grote handen. Hierdoor is dit product ook goed te gebruiken bij fiftyfit, mbvo en senioren aquafitness.

 

Door de vele oefeningsmogelijkheden is de BEtomic te gebruiken bij aquafitness, revalidatie of als animatie.

 

De BEtomic is gemaakt van zacht en soepel EVA-schuim, is licht van gewicht en compact.

 

Verkocht per stuk.

 

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.