Dameszwembril BLACK HAWK GEPOLARISEERD ZILVER/ MUNT TYR

Meer photo's

Dameszwembril BLACK HAWK GEPOLARISEERD ZILVER/ MUNT TYR Referentie : LGBHFP718
€ 44,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 24u

Dameszwembril BLACK HAWK GEPOLARISEERD - Zilver / Munt - Tyr


 Logo TYR

U verdient 44 Points voor dit artikel

OF
Beschrijving

Details

De BlackHawk Racer dameszwembrillen zijn gemaakt voor de wedstrijden. Een super snel model. Laag profiel dus minder weerstand. Dit is hét racemodel van TYR. Alle wereldtoppers die met TYR zwemmen gebruiken deze zwembril. De bril ziet er bovendien ook nog eens "cool"uit door de kleurstellingen.
Er worden 5 neusbruggetjes meegeleverd voor de perfecte pasvorm!
De glazen hebben een anti condens coating en UV beschermende lenzen.
De toevoeging "gepolariseerd" betekent dat de brillenglazen van een coating zijn voorzien die de reflectie van de zon op het water wegneemt. Ook uitstekend te gebruiken in buitenwater.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.