Elastisch fitness koord DRYLAND CORDS FINIS

Meer Views

Elastisch fitness koord DRYLAND CORDS FINIS Referentie : 1.05.113.10X
€ 32,99
Levering :
Verzonden binnen 24u

Elastische weerstandskoorden "DRYLAND CORDS


Price as from 32.99€


* Vereiste velden

€ 32,99
Omschrijving

Details

Beschikbaar in 3 weerstanden:

Rood   : Hoge weerstand
Groen : Middelmatige weerstand
Geel    : Lage weerstand

Elastieklengte : 230 cm

Weerstandstraining is een belangrijk aspect van de zwemtraining.

De elastische weerstandskoorden "Dryland Cords" zijn gemaakt uit een duurzaam rubber met zeer comfortabele handgrepen.

Bevestigd aan een ankerpunt laten de elastische weerstandskoorden "Dryland Cords" de zwemmers toe te hun training verder te zetten en zwembewegingen te simuleren uit het water.

De elastische weerstandskoorden "Dryland Cords" zijn geschikt voor alle zwemmers, ongeacht leeftijd of niveau, dankzij de 3 beschikbare weerstandsniveaus.

De elastische weerstandskoorden"Dryland Cords" zijn ook een hulpmiddel om blessures tegen te gaan en uw spierkracht te behouden buiten het zwemseizoen.

 

 

Clubs en Verenigingen

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.