HYDRO HIP FINIS

Meer Views

HYDRO HIP FINIS Referentie : 1.05.007
U verdient 41 Points voor dit artikel

OF
€ 41,99
Levering :
Verzonden binnen 24u

Technische uitrusting voor zwemtrainingen "HYDRO HIP FINIS" - Geel - FINIS 


Omschrijving

Details

De echte kracht bij het zwemmen komt van de heupen, waardoor de Hydro Hip een belangrijk trainingshulpmiddel is. Dankzij twee bladen op de heupen helpt de Hydro Hip zwemmers de correcte positie bij de rotatie van de heupen, armen en lichaam te identificeren.
De Hydro Hip verbetert ook de sterkte van de basisweerstand van de juiste spieren die gebruikt worden bij iedere omwenteling. 
Hij wordt bij voorkeur gebruikt tijdens trainingen of bij het zwemmen van korte afstanden. De effecten van de Hydro Hip worden het meeste gevoeld bij het verwijderen ervan en wanneer u de correcte houding heeft aangenomen tijdens het gebruik.

Clubs en Verenigingen

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.