HYDROX™ RACING JAMMER FINIS

Réf : 1.10.144

As low as € 479,95

Maattabel
decrement icon increment icon

Description

Versterk uw vertrouwen in de HydroX - onze nieuwste innovatie op het gebied van wedstrijdzwemkleding. We hebben de meest essentiële details van het racepak geperfectioneerd, te beginnen met de stof en de manier waarop het samenwerkt met spieren. De draden van onze gepatenteerde MemoryFlex™-stof zijn gepositioneerd om de natuurlijke uitzetting en contractie van de spier te optimaliseren, waardoor consistente compressie wordt geboden voor de hoogste prestaties. MemoryFlex™ is een slim materiaal dat tijdens de slagcyclus terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm, wat de flexibiliteit en compressie verbetert. Gewoon de beste, FINIS HydroX.

ONDERSTEUND DOOR DE WETENSCHAP
We werkten samen met de wereldberoemde wetenschapper Redha Taiar wiens concentratie in biomechanica en anatomie ons in staat stelde de HydroX™ te ontwikkelen.
MEMORYFLEX™ STOF
Het multidirectionele weefsel van onze gepatenteerde stof is ontworpen om de natuurlijke beweging van de spieren te verbeteren. MemoryFlex™-stof is geweven in 3 dimensies waardoor de spieren normaal kunnen functioneren en het pak zijn oorspronkelijke vorm behoudt.
SLIM MATERIAAL
Verbetert de flexibiliteit en compressie tijdens de slagcyclus en keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm.
KERN STABILITEIT
Zorgt voor grote flexibiliteit en bewegingsvrijheid terwijl de rompstabiliteit en balans door de heupen behouden blijven.
GEMAAKT VOOR HET WATER
MemoryFlex™-stof is een gepatenteerd materiaal waarvan de interactie met water hydrofoob is, waardoor de weerstand door zwemmen wordt verminderd. Hierdoor blijven watermoleculen los als ze in contact komen met de stof.
STRATEGISCHE STOF PLAATSING
Op het vrouwelijke pak, vanaf de onderrug naar boven, zijn de draden van onze stof in opwaartse richting geplaatst, waardoor meer twist en minder weerstand mogelijk is. Evenzo is de stof in de neerwaartse positie geplaatst op zowel de heren- als de damespakken onder de heupen.

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt