KAJAK DRIFT ZRAY

KAJAK DRIFT ZRAY Referentie : PB-ZKK426
€ 699,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Kajak DRIFT - Oranje - ZRay


logo zray

U verdient 699 Points voor dit artikel

OF
Beschrijving

Details

De hoge druk kajak 100% Drop Stitch

De kajak Zray Drift biedt hoge prestaties en een unieke glijding terwijl hij compact is en makkelijk te vervoeren. Lengte (428 cm) en breedte (81 cm), de Drift is ontworpen voor prestaties en comfort.

De Zray Drift-kajak combineert efficiëntie en stabiliteit en is ideaal om zowel te kajakken op wildwater als voor snelheid op een meer:

   - Met zijn 100% Drop Stitch en zijn brede vorm, krijg je ruimte om gemakkelijker en sneller te peddelen.

   - Met zijn open configuratie is het terug inklimmen aan boord na een ommekeer heel eenvoudig.

   - Met zijn afmetingen krijgt u een zeldzame stabiliteit die dicht bij stijve kajaks ligt. De V-vorm zorgt ook voor een betere positie in het water en zorgt voor een gevoel           van zweefvliegen.

Inbegrepen accessoires : 

  • Draagtas : Bewaar eenvoudig uw kajak en diverse accessoires in deze tas.
  • Dubbele roeispaan : 2 dubbele roeispanen bestaande uit 4 niet-verstelbare secties zijn opgenomen in elk pakket. Het handvat (220x3cm) en de bladen (19x42cm) zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Een eenvoudig kliksysteem stelt u in staat om ze snel te monteren
  • Dubbelstroompomp: Innovatief en efficiënt, deze pomp is zeer gemakkelijk te gebruiken. Blaas uw opblaasbare kajak eenvoudig en snel op dankzij de dubbele actie pomp
  • Opblaasbare stoel : comfortabel en duurzaam, deze opblaasbare stoel wordt bebestigd met vier lussen en clips, twee aan elke zijde. Met een rugkussen (54 cm breed x 48 cm lang) van hoge kwaliteit PVC, biedt het de perfecte ondersteuning aan de rug.
  • Lengte / breedte / dikte: 426 x 81 x 22 cm
  • Aantal passagiers: 2
  • Aantal kamers: 3
  • Max. toegelaten gewicht: 220 kg
  • Garantie: 1 jaar

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.