DUIKPOP/REDDINGSPOP SCHOOL MODEL ORANJE 4 KG FERRON MP

Meer photo's

DUIKPOP/REDDINGSPOP SCHOOL MODEL ORANJE 4 KG FERRON MP Referentie : 5011
€ 407,00
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Duikpop/Reddingspop School model 4kg - Oranje - Ferron MP


De Duikpop/Reddingspop voor Schoolgebruik  met een gewicht van 4kg is conform de gestelde eissen door het ministerie van jeugd en Sport (Frankrijk)  voor  de officële schoolproeven.


 

OF
Beschrijving

Details

De oranje duikpop/reddingspop voor scholen heeft een constant volume en is gemaakt van polyethyleen. Eén van de voordelen is dat deze duikpop/reddingspop onbreekbaar is. Zijn gebruik wordt vergemakkelijkt door de aanwezigheid van een opening in de bodem van de reddingspop voor het vullen en ledigen.
Het model heeft twee doppen in de rug, de onderste dient nooit te worden losgeschroefd. Op 1 meter diepte weegt de duikpop/reddingspop het reglementaire gewicht van 0,7500 kg. 

 

Gebruik

 

Om de duikpop/reddingspop onder te dompelen, druk op het onderste gedeelte van de pop zodat het water via de opening onderaan de pop opvult. Om de duikpop/reddingspop uit het water te halen trekt u de duikpop/reddingspop bij het hoofd of de armen naar u toe zodat het water via de opening onderaan kan ontsnappen. De duikpop/reddingspop voldoet aan de eisen gesteld voor het behalen van het redder schoolbrevet  en voor verschillende kampioenschappen. Om de duikpop/reddingspop te gebruiken met een gewicht van 0,500kg dient u de bovenste dop op te draaien, de helft van het lood uit de pop te halen en de dop er terug op te draaien. Voor het gebruik met een gewicht van 0,250 kg dient u het lood er volledig uit te halen.

Afmetingen

  • Hoogte : 74cm
  • Lengte : 31cm
  • Breedte : 15cm 

 

 

 

 

 

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.