Lectuur
Pauzeren
Disques pour aquagym Disques pour aquagym Disques pour aquagym Disques pour aquagym Disques pour aquagym

AQUADISC SZ BECO

Réf : 9631

As low as € 39,95

decrement icon increment icon

Description

De Beco AquadiscSZ is de nieuwe rage in Aquafitness!. De AquadiscSZ kan niet meer gemist worden bij Aquafitness! Iedere aquafitness liefhebber valt voor de AquadiscSZ!

 

En er zijn vele redenen voor.
De AquadiscSZ kan worden gebruikt door iedereen. De AquadiscSZ is ontwikkeld voor een ieder zijn sportdoelstelling, voor een ervaren sporter tot een bodybuilder, voor een recreant tot iemand die werkelijk zijn of haar lichamelijke conditie wil verbeteren.

 

De AquadiscSZ is uitdagend, gemakkelijk te hanteren voor iedereen, en heel compact. Dit is het perfecte hulpmiddel voor aquafitness in diep en ondiep water, met tal van mogelijkheden. De AquadiscSZ is ontwikkeld voor tal van trainingsmogelijkheden zoals balans/evenwicht verbetering, coordinatie verbetering, spiersterkte/kracht verbetering voor onder andere uw pols, handen, duimen, armen en schouders.
Oefeningen kunnen gevarieerd worden met één of twee Aquadisc's en er zijn ook oefeningen mogelijk voor twee personen.
De AquadiscSZ biedt tal van sportieve en leuke motiverende trainingen waarmee vele aquafitness training gevuld kunnen worden van het beginnersniveau tot gevorderdenniveau.

 

De AquadiscSZ is gemaakt van bedekt polyethyleen schuim en worden per paar geleverd. Bij ieder paar zit een bondige instructie.De AquadiscSZ is bekend van menig congress en wordt aanbevolen door bekende fitness instructors.

 

Diameter: 24cm

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt
  1. Image du produit Badslippers NEW ATAMI II MAX ZWART / WIT SPEEDO (40.5/47) - boutique Calunéa
    As low as € 19,95 Regular Price € 29,95

    Badslippers NEW ATAMI II MAX ZWART / WIT SPEEDO (40.5/47)