Aqua Pole SHARKPOLE BECO Aqua Pole SHARKPOLE BECO - plaque Aqua Pole SHARKPOLE BECO - en action Aqua Pole SHARKPOLE BECO - Logo

Onderwater danspaal SHARKPOLE BECO

Réf : 96057

€ 1.305,95

Verzonden binnen 1-2 werkdagen

decrement icon increment icon

Description

Met de Beco SharkPole kun je paaldansen in het water... Paaldansen in het water is niet alleen heel uitdagend, uitputtend en leuk, maar zorgt er ook voor dat je heel gericht kunt trainen. Juist bepaalde spiergroepen kunnen tijdens het paaldansen in het water getraind worden en hierdoor versterkt worden. 

 

De Beco SharkPole kan gebruikt worden bij Aquafitness, therapie, revalidatie en bij krachttraining. 

 

Paaldansen in het water versterkt het cardiovasculaire systeem (bloedsomloop, hart- en vaatstelsel). Daarnaast kun je met paaldansen in het water de flexibiliteit, coördinatie, kracht- en uithoudingsvermogen verbeteren. Paaldansen in het water geeft snel resultaat.

 

De Beco SharkPole is een 180 cm lange paal gemaakt van roestvrij Edelstaal (316 L). De paal wordt gemonteerd op een rond platform gemaakt van PVC. Het platform heeft heeft een diameter van 90 cm. Aan de onderkant van dit platform zitten 12 zuignapjes. Bij het in het water plaatsen zuigen de zuignapjes zich vast aan de bodem. Zo staat de paaldanspaal stevig en vast in het water. 

 

De Beco SharkPole is het best te gebruiken in een waterdiepte van 130 tot 150 cm.

 

Gewicht 22 kg
Hoogte paal 180 cm
Diameter platform 90 cm

Onderwater danspaal SHARKPOLE - Rood - Beco

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt
  1. Image du produit CARDI'EAU SHAPER - boutique Calunéa
    € 3.029,95

    CARDI'EAU SHAPER

    Voir l'article