Système de sauvetage RESTUBE SWIM RESTUBE Système de sauvetage RESTUBE SWIM RESTUBE - Porté

Reddingsboei systeem SWIM RESTUBE

Réf : RT-00501-HBI

€ 89,95

Verzonden binnen 24u

decrement icon increment icon

Description

De RESTUBE Swim weegt slechts 210 gram en is daarmee de lichtste en kleinste in de RESTUBE familie. Dankzij het geringe en compacte formaat en ultra licht materiaal, is deze RESTUBE perfect voor actieve en ambitieuze zwemmers.

We houden allemaal van sporten op, in en rond het water. Het water heeft een enorme aantrekkingskracht en biedt watersporters enorm veel plezier. Watersport kan je ook in serieuze problemen brengen. Het weer verandert plotseling, je krijgt te maken met materiaalpech of jij zelf krijgt kramp of er mankeert je plotseling iets. Jaarlijks komen veel zwemmers en watersporters onverwacht in de problemen en kunnen zich zelf nog net op tijd in veiligheid brengen of moeten gered worden uit een gevaarlijke situatie. Voor een aantal van hen komt hulp te laat…

RESTUBE biedt je vrijheid en veiligheid in het water. RESTUBE is een klein en compact handig hulpmiddel dat je gemakkelijk als heuptasje bij je kunt dragen. Kom je in het water in de problemen dan kun je de RESTUBE activeren door aan een koordje te trekken. De RESTUBE boei blaast zich zelf op en bied je drijfvermogen. Ga op de boei hangen, dit spaart je energie. De RESTUBE boei biedt genoeg drijfvermogen om je hoofd boven water te houden. Wacht op hulp of trek aandacht van andere watersporters.

De RESTUBE Swim is stijlvol vormgegeven en kan zowel horizontaal als verticaal gedragen worden. Indien je het heuptasje verticaal bij je draagt ondervind je minder weerstand tijdens het zwemmen. In het heuptasje zitten bovendien een fluitje. Perfect voor zwemmen in open water, triatlonsport en andere sporten in het water. De RESTUBE swim kan ook gebruikt worden bij zeilen, duiken en snorkelen.

RESTUBE de gele boei
De volledige opgeblazen RESTUBE boei heeft een drijfvermogen van 75N, dat meer dan 7 KG boven water kan houden. Door op de RESTUBE boei te blijven hangen en drijven kun je je hoofd boven water houden. Nu heb je even tijd om na te denken. RESTUBE helpt je, het maakt niet uit hoe groot je bent. Indien je zware kleding aan hebt zoals schoenen, doe ze dan uit als je in een kritische situatie terecht bent gekomen.

Je kunt met de RESTUBE ook de aandacht trekken van anderen als je in nood bent gekomen. Steek de RESTUBE in de lucht en zwaai deze heen en weer. Dankzij zijn gele kleur valt de RESTUBE goed op. Komt niemand je helpen, blijf dan op de RESTUBE drijven en wacht op hulp.

De RESTUBE boei is ook met de mond op te blazen. Na gebruik kan je RESTUBE leeg laten lopen dankzij het ventiel en weer opbergen in het heuptasje, zodat je deze een volgende keer weer kunt gebruiken.

100% kwaliteit
De RESTUBE is ontwikkeld in Duitsland. Dankzij samenwerking met universiteiten, ambassadeurs en professionele lifeguards en hulpverleners wordt de RESTUBE technologie continue verbeterd om te kunnen voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

Herbruikbaar
De RESTUBE is na gebruik herbruikbaar. Spoel de RESTUBE af met schoon water en laat hem drogen. Plaats een nieuw 16 grams CO2 patroon in de houder. Het CO2 patroon is zout waterbestendig en roest niet in zeewater. Vouw de RESTUBE op en plaats deze terug in het heuptasje. De RESTUBE is nu weer klaar voor het volgende gebruik.

Horizontaal en verticaal bij je te dragen
De RESTUBE Swim is speciaal ontwikkeld voor actieve en ambitieuze zwemmers. Door het lichte gewicht en het geringe formaat ondervind je tijdens het zwemmen zo min mogelijk weerstand. Doordat je het RESTUBE heuptasje zowel horizontaal als verticaal bij je kunt dragen kun je de weerstand nog verder omlaag brengen. De RESTUBE Swim is bovendien uitgerust met een swim stick. De swim stick plaats je in/op de heupband van het RESTUBE heuptasje waardoor voorkomen wordt dat de RESTUBE tijdens lange afstand zwemtochten verschuift. Dankzij de swim stick kun je de RESTUBE goed positioneren op de rug en blijft deze goed zitten. Zo heb je minimaal ‘last’ van de RESTUBE tijdens het zwemmen en wordt de weerstand die ondervindt tijdens het zwemmen verminderd.

De RESTUBE swim heeft een klein opbergvakje in het heuptasje. Dit opbergvakje is niet waterdicht, maar je kunt er wel een fietssleutel of wisselgeld in kwijt. Zo kun je iets kleins gemakkelijk opbergen en bij je dragen.

Geschikt voor activiteiten in het water zoals zwemmen en triatlon sport, kan ook gebruikt worden bij zeilen, duiken en snorkelen.

Materiaal: nylon / TPU
Afmetingen: 12x6x4 cm
Gewicht: 210 gram

Restube

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt