Masque de snorkling UNICA ADULTE SEAC SUB Masque de snorkling UNICA ADULTE SEAC SUB - Porté

Snorkelduikmasker UNICA L/XL ZWART / GROEN SEAC SUB

Réf : SE-170-1NL-SBL

€ 61,95

Verzonden binnen 24u

decrement icon increment icon

Description

De SEAC SUB Unica is een volgelaat snorkelmasker voor volwassenen en wordt ook wel een full face snorkelmask genoemd. Met het Unica snorkelmasker kun je snorkelen onder water en gewoon blijven ademen door de mond en neus, zoals je dat altijd doet. Het snorkelmasker biedt je een 180 graden breed gezichtsveld door de grote en brede lens waardoor je tijdens het snorkelen een panoramisch gezichtsveld hebt en goed om je heen kunt kijken en kunt genieten van de wereld onder water.
De naam zegt het allemaal - Unica - is SEAC SUB's exclusieve volgelaat snorkelmakser. Zelfs de kleinste details zijn minutieus gemaakt om ervoor te zorgen dat je op een natuurlijke en comfortabele manier kunt ademhalen door neus en mond tijdens het snorkelen. De snorkelmasker Unica heeft een aantrekkelijk design en maakt gebruik van gepatenteerde technologiën.
Het snorkelmakser is gemaakt uit een polycarbonaat frame en heeft silicone afsluitranden. Hierdoor zit het snorkelmasker comfortabel en wordt voldoende bescherming en ondersteuning aan het gezicht geboden. De 180 graden brede lens is gemaakt uit polycarbonaat en biedt een breed gezichtsveld en een scherp en helder zicht zodat je al het moois onder water goed kunt zien. De comfortabele en flexibele hoofdband is verstelbaar en houdt het gezichtsmasker goed op zijn plaats.
Met het snorkelmasker op kun je tijdens het snorkelen gewoon door de mond en neus blijven ademhalen. Uitgeademde lucht wordt aan de voorkant weggeleid door een gepatenteerd systeem. Hierdoor gaat uitademen gemakkelijk en geruisloos. Een apart systeem voor in- en uitademen zorgt ervoor dat de lens niet beslaat.
Het snorkelmasker heeft een lime groen gekleurde dry-top snorkel waardoor voorkomen wordt dat water in de snorkeltube komt. Door de felle oranje kleur van de bovenkant van de snorkel wordt maximale zichtbaarheid geboden in het water en ben je ook zichtbaar voor andere.
Lengte van je gezicht van kin tot aan je ogen : > 12.5cm

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt
  1. Image du produit Zwembril BIOFUSE RIFT MASK ROOD / GRIJS / ROOK SPEEDO - boutique Calunéa
    Special Price € 22,95 Regular Price € 32,95

    Zwembril BIOFUSE RIFT MASK ROOD / GRIJS / ROOK SPEEDO

    Voir l'article