Lunettes de compétition MONTEREY POLA BECO

Wedstrijdzwembril MONTEREY POLA BECO

Réf : 99026-999

€ 39,95

Verzonden binnen 24u

decrement icon increment icon

Description

Beco wedstrijd zwembril Monetery is gemaakt voor wedstrijdzwemmers. Beco Competition zwembrillen zijn gemaakt om iedere wedstrijd aan te gaan. De Competition zwembrillen zijn ergonomisch en aerodynamisch vormgegeven en zijn gemakkelijk te verstellen. De gepolariseerde lenzen maken het mogelijk om in open water te zwemmen zonder last te hebben van de schittering van het water.

De Beco wedstrijd zwembril Monterey is gemaakt uit een frame van polycarbonaat. De lenzen zijn gemaakt uit Cellulose Pronionaat en zijn gebogen, hierdoor bieden zij een breed gezichtsveld. De gepolariseerde lenzen hebben bovendien een anti-fog coating. Dankzij de anti-fog coating zullen de lenzen van de zwembril niet beslaan. Deze zwembril is uitgevoerd met speciale gepolariseerde lenzen; de 5-laagse gepoliariseerde TAC lenzen filteren scherpe licht flitsen als gevolg van schittering en weerkaatsing op het water. Hierdoor bieden de lenzen een hoge contrast zicht en maakt dat deze zwembril uitermate geschikt om in buiten water mee te zwemmen. De speciale gepolariseerde lenzen zorgen ervoor dat je geen last krijgt van schittering van de zon in je ogen doordat (zon)licht door/over het water weerkaatst wordt. Daarnaast bieden de lenzen bescherming tegen uv-straling.

De zwembril is voorzien van een dubbele silicone verstelbare hoofdband en silicone/ultra zachte TPR afsluitranden. De hoofdband is gemakkelijk en precies te verstellen dankzij de drukknop verstelling op de zijkanten van de zwembril.

Wordt geleverd met een opbergdoosje.

Verkrijgbaar in:

- zwart/grijs met donkere lenzen

Certificering: BS5883:1996

Wedstrijdzwembril MONTEREY POLA - Zwart / Grijs - Beco

 

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt