Opblaasbaar zwemstoeltje "SEALIFE SWIM SEAT BECO"

Meer photo's

Opblaasbaar zwemstoeltje "SEALIFE SWIM SEAT BECO" Referentie : 96070
€ 19,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 24u

                                               


Opblaasbaar zwemstoeltje "SEALIFE SWIM SEAT BECO" - Meerkleurig - Speedo


Voor baby's van 1 Jaar / 11 kg


U verdient 19 Points voor dit artikel

OF
Beschrijving

Details

BECO baby zwemzitje Sealife voor baby's tot 11 kg. Dit zwemzitje is gemaakt van dikker folie dan andere zwemzitjes in de markt. Hierdoor voelt dit zwemzitje stevig aan als deze is opgeblazen, ligt het zwemzitje stabiel in het water en biedt deze veel drijfvermogen. Dit baby zwemzitje is stabiel, veilig en van hoge kwaliteit.  

 

Door de samenstelling van het folie is dit een duurzaam en stevig zwemzitje voor baby's.

 

Baby zwemzitje voorzien van beendoorvoeren en rugleuning. Stabiel baby zwemzitje van hoge kwaliteit. Zwemzitje in een hip en kleurig design van het Sealife thema.

 

TüV goed gekeurd en voldoet aan de EN-norm, (EN 13138-3:2007).

 

Afmetingen 78x78 cm
Phthalates vrij

 

Dit is geen waterspeelgoed en dient onder toezicht van een volwassenen gebruikt te worden. Laat kinderen nooit alleen in het zitje in het water achter!

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.