POWERSTICK BECO

Meer photo's

POWERSTICK BECO Referentie : 9660
€ 32,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 24u

POWERSTICK BECO - Beco


U verdient 32 Points voor dit artikel

OF
Beschrijving

Details

Beco PowerStick! De nieuwste sport in Aquafitness 

 

De PowerStick is een sterk hulpmiddel bij aquafitness. Eens een keer zin in een andere sportbelevenis? Met de PowerStick kun je in zowel diep als ondiep water gevarieerde oefeningen doen.

 

Deze multi-functionele PowerStick is geschikt om meerdere lichaamsgebieden te trainen en is uitermate geschikt voor coördinatie en balans oefeningen. Hiermee is de PowerStick niet alléén geschikt voor het geven van aquafitness, maar ook voor revalidatie/therapie zwemmen.

 

Met de PowerStick kunt u uw boven- en onderlichaam trainen, en gebruikt u boven- en onderarm, boven- en onderbeen, uw borst- en schouderspieren en de rugspieren. De PowerStick is het ideale hulpmiddel bij aquafitness en is in enkele seconden om te bouwen in een plankje, een pull-buoy, een dumbel/halter, een nordic walking stok of gewoon in een zwembuis.

 

De PowerStick is een bekend hulpmiddel en wordt gebruikt over de hele wereld. De PowerStick wordt aangeraden door gerenormeerde fitnessinstructeurs!

 

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.