Rugzak APEX TRANSITION BACKPACK 40L ZWART TYR

Meer photo's

Rugzak APEX TRANSITION BACKPACK 40L ZWART TYR Referentie : LTRIBP064
€ 99,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 2-3 werkdagen

Rugzak APEX TRANSITION BACKPACK 40L - Zwart - Tyr


 Logo TYR

U verdient 99 Points voor dit artikel

OF
Beschrijving

Details

De Apex-rugzak, gemaakt voor accessoires, houdt al je benodigdheden op orde met een snelle en gemakkelijke toegang op de wedstrijddag. Met tal van opberkamers, waaronder een opbergvak voor vochtige artikelen, externe mesh-vakken en een 15-inch laptopcompartiment voor op reis, biedt de Apex Transition rugzak de nodige voorsprong.

Zeer draagbaar, deze tri-rugzak heeft een hoofdvak in ophangbrugstijl om al uw accessoires gemakkelijk en snel te vinden , evenals een heupgordel, handvat aan de bovenkant en comfortabele vulling.

Drie disciplines, twee overgangen, één zak.

  •  Afmetingen : 50 x 34 x 30 cm
  • 40 Liter

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.