Rugzak "AQUAGYM BECO"

Meer photo's

Rugzak "AQUAGYM BECO" Referentie : 9638
€ 14,95
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 24u

Rugzak "AQUAGYM BECO" - Geel - BecoU verdient 14 Points voor dit artikel

OF
Beschrijving

Details

Rugzak voor het meenemen van materialen. Gemaakt uit nylon met netstructuur zodat de meegenomen materialen beter kunnen drogen als zij in de rugzak zitten doordat er zuurstof bij kan komen.

 

Deze opbergtas is een rugzak en is gemakkelijk mee te nemen en is ideaal voor het meenemen van een aantal aqua-halters en wetbelts, bijvoorbeeld voor fanatieke aquasporters.
Verder is deze rugzak ook ideaal voor zwemscholen die op verschillende locaties werken en hun materialen moeten meenemen.
Deze rugzak biedt plaats aan diverse plankjes, kurkjes, zwemschijven en opduikfiguren.

 

Hoogte 70 cm.

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.