Rugzak MESH MUMMY VIOLET / BLAUW TYR

Meer photo's

Rugzak MESH MUMMY VIOLET / BLAUW TYR Referentie : LBMMB3545
€ 21,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 24u

Rugzak MESH MUMMY - Violet / Blauw - Tyr


 Logo TYR

U verdient 21 Points voor dit artikel

OF
Beschrijving

Details

Nu 20% groter dan onze vorige Big Mummy Mesh Bag!
Het vertrouwde model vernieuwd en 20% groter: de Big Mummy Mesh Bag rugzak. In deze zwemtas kun je al je trainingsmaterialen meenemen naar het zwembad. De LBMMB3 heeft een groot vak waar je veel in op kunt bergen. Het mesh zorgt er voor dat de tas goed ventileert en zorgt er voor dat je zwemspullen sneller drogen. Daarnaast blijft er geen water in de tas.

De zwemtas is makkelijk te dragen via de schouders. Het vak is makkelijk te openen en te sluiten.

De Big Mummy Mesh bag is lichtgewicht en functioneel. Er zit een apart vak voor je bidon in, zodat je er snel bij kan wanneer je dorst hebt.

Afmeting:
48 x 64 cm
25 liter

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.