Sportzak / Zwemzak "BECOBAG BECO"

Meer photo's

Sportzak / Zwemzak "BECOBAG BECO" Referentie : 9669
€ 39,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 24u

Sporttas / Zwemtas "BECOBAG BECO" - Beco


65 x 35 x 40 cm


* Vereiste velden

€ 39,99
Beschrijving

Details

Handige Beco zwemtas/sporttas voor zwemmers! Professionele sporttas voorzien van verschillende opbergvakken.

 

Deze sporttas heeft één groot opbergvak en twee kleinere opbergvakken aan de zijkanten. Deze opbergvakken zijn afsluitbaar met een ritssluiting. De opbergvakken aan de zijkanten zijn gedeeltelijk voorzien van een nylon mesh-structuur. Open gewerkt gaas structuur waardoor lucht in de zijvakken kan komen. 

 

Daarnaast heeft deze sporttas aan de voorkant een opbergvak die afsluitbaar is met een ritssluiting. Dit opbergvakje heeft een aantal kleinere opbergmogelijkheden, bijvoorbeeld voor sleutels.

 

Uitgevoerd  met een verstelbare schouderband en twee handvaten.

 

De ideale tas voor meenemen van je zwemspullen!

 

Afmetingen 65x35x40 cm

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.