Stand up paddle board NAUTILIUS 11.6 COASTO

Stand up paddle board NAUTILIUS 11.6 COASTO Referentie : PB-CNAU116
€ 599,00
Levering :

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Binnenkort beschikbaar

Stand up paddle board NAUTILIUS 11.6 - Bruin - Coasto


Logo Coasto

Beschrijving

Details

Nautilus is een uniek stabiel en snel waterplatform. Ontworpen door COASTO in 2018, biedt deze innovatieve vorm een ultrastabiel SUP-bord met een snelle tracking en een onvergetelijke glijervaring voor peddelaars. Dit extra-volume bord is gebouwd met drie onbreekbare vinnen en is dankzij de TTS ® -technologie ook superstijf, licht en duurzaam. 

Accessoires inclusief: 

- Hogedrukpomp dubbele aktie : SUP-pomp met ergonomische handgreep voor eenvoudig pompen. De pomp is voorzien van een manometer, zodat u tijdens het pompen de druk in psi of bar in de gaten kunt houden.

- Professionele ISUP rugzak : De COASTO-rugzak is speciaal ontworpen voor avonturiers. Deze compacte tas - 95 x 40 x 25 cm - heeft gevoerde handvatten en extra compartimenten om het reizen te vergemakkelijken. Dit is de perfecte aanvulling voor het opbergen van al je SUP-pakketten en zelfs nog meer: leeggelopen iSUP-board, pomp, paddles met 3 secties en optionele riem, zwempak, handdoek of zelfs een gevouwen droge tas.

- Veiligheidsriem : Het gebruik van een riem wordt sterk aanbevolen; op die manier blijf je gehecht aan je SUP-bord, wat er ook gebeurt. Een gespreide riem met een uiterst comfortabele neopreen enkelband is bij dit pakket inbegrepen.

- Reparatieset & band

- 3-Stuks roeispaan : 3-Stuks, verstelbare roeispaan : duurzaam en kwalitatief dankzij het extra dikke aluminium, kan deze paddle worden gedemonteerd in 3 stukken en makkelijk worden opgeborgen in de COASTO-rugzak. Instelbaar van 165 tot 215 cm met schaalverdeling, deze roespaan zweeft en profiteert van een professioneel SUP-blad met efficiënte hoek.

  • Lengte: 350cm
  • Breedte: 86cm
  • Dikte: 15cm
  • Maximum gewicht : 170kg
Reacties

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.
------------- ZOPIM NL