Trainingpeddels CATALYST STROKE TYR

Meer photo's

Trainingpeddels CATALYST STROKE TYR Referentie : LCATSTK101
€ 29,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 24u

Training handpeddels CATALYST STROKE - TYR


 Logo TYR

* Vereiste velden

€ 29,99
Beschrijving

Details

Ontworpen voor training op elk niveau, volgen de TYR Catalyst® Stroke Training Paddles de vorm van een atletenpalm om een natuurlijke zwemervaring te bieden tijdens het trainen. Ontworpen om kracht op te bouwen en de techniek te verbeteren, helpt het heldere oppervlak van elke LCATSTK-peddel atleten om de juiste handpositionering beter te beoordelen.

De LCATSTK-paddles bieden een perfecte balans tussen schokbestendigheid, flexibiliteit en pasvorm, en presenteren een duurzame constructie van K-Resin®, siliconen tubes.

Dit product is octrooi aangevraagd en beschikbaar in zeven maten, variërend van XXS-XXL.

  • XXS : H 15.49 x L 13.21 cm (Oranje)
  • XS   : H 17.78 x L 15.24 cm (Groen)
  • S     : H 20.07 x L 15.53 cm (Fluo geel)
  • M    : H 22.35 x L 19.05 cm (Rood)
  • L     : H 23.88 x L 20.32 cm (Blauw)
  • XL   : H 24.64 x L 22.61 cm (Zwart)
  • XL   : H 26.67 x L 22.86 cm (Marineblauw)

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.