Triathlon Wetsuit Dames LS1 SWIMRUN MAKO

Meer photo's

Triathlon Wetsuit Dames LS1 SWIMRUN MAKO Referentie : 182001
€ 198,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Triathlon Wetsuit Dames LS1 SWIMRUN - Zwart / Rood - Mako


Mako logo

* Vereiste velden

€ 198,99
Beschrijving

Details

We wilden een pak voor Swimrun ontwikkelen dat perfect is aangepast aan deze groeiende en diverse sport. De LS1, met zijn lage prijs, korte mouwen en lage neopreen diktes, is goed aangepast voor racen en trainen tijdens de warmere maanden van het jaar.

Het LS1-pak biedt anti-wrijfoppervlakken onder de armen en tussen de benen, versterkte bodem en de kenmerkende Mako Ultra-stretch schouders. We weten dat ons pak zijn best doet om u te helpen bij uw kortere of zomerse Swimrun-races en -training.

Toegevoegde premium-functies zijn onder andere volledige rits aan de voor- en achterzijde - een van de enige voor deze prijs die beide bieden - waardoor u meerdere mogelijkheden heeft. Je kunt je pak aantrekken in een oogwenk of gewoon de voor- of achterkant openen voor een beetje ventilatie - de keuze is aan jou! Je zult een grote achterste binnenzak vinden voor je voeding en andere noodzakelijke items en een kleiner voorvak voor je GPS of sleutels. Plus een veiligheidsfluitje bevestigd aan de cursor van de voorste ritssluiting.

- Nek, armen en schouders: 1,5 mm gladde huid SCS Neopreen + stretch jersey.
- Oksels: 1,5 mm neopreen met gladde jersey buitenkant om wrijving te verminderen tijdens het hardlopen
- Voorpaneel en dijen: 2 mm smoothskin neopreen + soft-touch interne jersey voor comfort.
- Achterpaneel: 2 mm smoothskin neopreen + soft-touch interne jersey voor comfort.
- Dijbenen aan de onder- en achterkant: 2 mm neopreen met stevige jersey buitenzijde om uw pak te beschermen bij het naar binnen glijden en uit het water komen.
- Zakken: 1 grote achterkant en 1 kleine voorkant
- Rits: achter en voor

Combis femme Mako

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.