Wedstrijdjammer APEX PREDATOR PERFORMANCE JAMMER BLAST MATRIX FUNKY TRUNKS

Meer photo's

Wedstrijdjammer APEX PREDATOR PERFORMANCE JAMMER BLAST MATRIX FUNKY TRUNKS Referentie : FTP611-BLAST-MATRIX
€ 234,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 2-3 werkdagen

Wedstrijdjammer APEX PREDATOR PERFORMANCE JAMMER BLAST MATRIX - Blauw - Funky Trunks* Vereiste velden

€ 234,99
Beschrijving

Details

Maak je klaar om te vliegen! De FINA-goedgekeurde APEX Predator maakt gebruik van de nieuwste rigid stretch-stoftechnologie om het pak aan het lichaam te vormen met maximale compressie, terwijl het door elke slag vloeiende bewegingen van het lichaam mogelijk maakt.

De weerstand wordt verminderd met een geavanceerde waterafstotende formule die op het oppervlak van de Predator wordt aangebracht om een betere snelheid door het water te bereiken. Met naadtapes die zijn ontworpen voor gebruik op extreme sporten en ultrasone verlijmingen op grote hoogte, is de APEX Predator bestand tegen immense spanning terwijl belangrijke spiergroepen worden geïsoleerd voor extra compressie.

  • Geavanceerde waterafstotende formule
  • Extreme naadbanden en ultrasone verlijming
  • Vloeistoflichaamsbeweging bij maximale compressie
  • Belangrijkste spiergroepcompressie
  • Stijve stretchstoftechnologie

Tailles Apex Homme

 

 

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.