Wedstrijdjammer AVICTOR VENOM JAMMER ZWART / GRIJS TYR

Meer photo's

Wedstrijdjammer AVICTOR VENOM JAMMER ZWART / GRIJS TYR Referentie : AVM6A088
€ 349,98
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 1-3 werkdagen

Wedstrijdjammer voor mannen AVICTOR VENOM JAMMER - Zwart / Grijs - Tyr


Maattabel


 Logo TYR


* Vereiste velden

€ 349,98
Beschrijving

Details

Geboren door de samenwerking tussen topexperts en ’s werelds meest elite zwemmers. De Avictor kent ongeëvenaarde combinatie van geavanceerde eigenschappen. Het FINA-goedgekeurde wedstrijdpak biedt maximale prestatie en biedt de zwemmer het ultieme voordeel gedurende de wedstrijd. De Avictor wordt met trots geproduceerd in Amerika met geïmporteerde materialen, welke er voor zorgen dat de lange lijst van functies zich onderscheiden van onze concurrenten.

 

De Avictor’s hi-tech, lage weerstand materiaal en de nieuwe pasvorm zorgen ervoor dat je je soepel kunt bewegen en je compressie biedt waar nodig.”, aldus 4x Olympisch kampioen Matt Grevers.

 

Cutting-edge Hydrosphere Technology optimaliseert de lichaamshouding door het water dat langs het wedstrijdpak glijdt en je de juiste drijfvermogen biedt. Resulterend in minder weerstand en verhoging van snelheid en efficiëntie.

 

Ontworpen met Speed Dry Fabrication, wat er voor zorgt dat je wedstrijdpak minimale drogingstijd nodig heeft en snel water afstoot. Hierdoor ervaart de zwemmer een droge, lichtgewicht en comfortabele pasvorm voor elke race!

 

State-of-the-art Super Flex Bonding rekt en herstelt met het lichaam, waardoor de zwemmer vrij kan bewegen en toch compressie heeft op hetzelfde moment. De volledig gebonden naden zitten op de juiste plaats van het lichaam en hebben een duurzame 360 graden stretch. Het resultaat is een nauwkeurig zittend, ultra gecomprimeerd wedstrijdpak, met maximale lichaamsstabilisatie, terwijl je je 100% natuurlijk flexibel kunt bewegen.

 

Materiaal: 70% Nylon, 30% Lycra Spandex

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.