Wedstrijdzwempak voor dames VENZO GENESIS OPEN RUG ROOD TYR

Meer photo's

Wedstrijdzwempak voor dames VENZO GENESIS OPEN RUG ROOD TYR Referentie : VZNOB6A233
€ 549,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 1-2 werkdagen

Wedstrijdzwempak dames VENZO GENESIS OPEN RUG - Rood - Tyr


Maattabel


 Logo TYR


* Vereiste velden

€ 549,99
Beschrijving

Details

Introductie van de nieuwste technologische innovatie: de TYR Venzo™.

Als het eerste en enige technische pak in de industrie om slepen vanuit een microscopisch perspectief te analyseren, maakt het Venzo™ Genesis Open Back-zwempak van TYR Women gebruik van ultravlotte vezels om een ​​wrijvingsloze, duurzame stof in te rijgen. Ontworpen met de modernste Surface Lift Technology™, voorkomt de VZNOB6A dat water zijn weefsel binnendringt, wat resulteert in een hogere lichaamshouding in het water.

Bovendien biedt een gepatenteerd taping- en binnentextielontwerp dat bekend staat als de Endo Compression Cage™ van het pak een schild ter ondersteuning van de abdominals, schuine zijden en quadriceps. Deze kooi creëert niet alleen een snapback-effect in het water, maar helpt ook om de afstand per slag te vergroten. Samenwerken met deze technologie is de naadloze Exo Shell™ van Venzo, een slanke constructie die is gericht op het stroomlijnen van de lichaamspositie. Ten slotte bieden de gebonden X-finity-riemen van Venzo atleten een state-of-the-art combinatie van comfort en stabiliteit terwijl ze moeiteloos door het water bewegen.

TYR Sport is er trots op dat de Venzo™ wordt vervaardigd in de VS van geïmporteerde goederen.

TYR Fabricage: 70% Nylon / 30% Lycra Spandex

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.