Zwembril BLACK HAWK SPIEGELGLAS ZILVER / BLAUW TYR

Meer photo's

Zwembril BLACK HAWK SPIEGELGLAS ZILVER / BLAUW TYR Referentie : LGBHM046
€ 29,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 24u

Zwembril BLACK HAWK SPIEGELGLAS - Zilver / Blauw - Tyr


 Logo TYR

U verdient 29 Points voor dit artikel

OF
Beschrijving

Details

De BlackHawk Racer zwembrillen zijn gemaakt voor de wedstrijden. Een super snel model. Laag profiel dus minder weerstand. Dit is hét racemodel van TYR. Alle wereldtoppers die met TYR zwemmen gebruiken deze zwembril. De bril ziet er bovendien ook nog eens "cool"uit door de kleurstellingen.
Er worden 5 neusbruggetjes meegeleverd voor de perfecte pasvorm!
De glazen hebben een anti condens coating en UV beschermende lenzen.
De toevoeging "Spiegelglas" betekent dat de brillenglazen van een coating zijn voorzien en het lijkt of er een spiegel gebruikt is voor de glazen. Erg prettig bij het kijken in fel (zon)licht. Ook uitstekend te gebruiken in buitenwater.

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.