Zwembroek UNISEX DRAG SUIT ZWART BORN TO SWIM

Meer photo's

Zwembroek UNISEX DRAG SUIT ZWART BORN TO SWIM Referentie : DRAGSUIT-BY
€ 29,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 3-5 werkdagen

Zwembroek UNISEX DRAG SUIT - Zwart - Born To Swim


Logo Born To Swim

* Verplichte velden

€ 29,99
Beschrijving

Details

Dragsuits zijn speciale zwembroeken die zowel door mannen als vrouwen kunnen worden gebruikt tijdens de training. Het hoofddoel of het oorspronkelijke doel van een dragsuit is om je weerstand te vergroten tijdens het zwemmen. Aangezien de buitenste laag is gemaakt van mesh-stof en de dragsuit iets groter is dan een normale zwembroek, raakt het water gevangen en veroorzaakt het meer weerstand waardoor je harder moet werken terwijl je zwemt.

Ons BornToSwim® trainingsweerpak is dubbellaags met comfortabele polyester binnenvoering en robuuste buitenstof. Het is chloorresistent, daarom zal het langer meegaan. Drag-suits kunnen meer dan 10 jaar meegaan bij dagelijks gebruik. Omdat er twee lagen stof zijn, heb je niet per se een ander pak onder de dragsuit nodig, maar wordt wel aanbevolen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.