Lectuur
Pauzeren

Promo van de maand: -10% op alle BECO artikelen met de promotiecode: BECO10 in te geven in uw winkelmand Ontdek

BLUETOOTH® AMNIS STREAM HEADPHONES FINIS

Réf : 1.30.076.101

Special Price € 99,95 Regular Price € 130,95

Beschikbaar binnen 2-3 werkdagen

Beschikbaar

decrement icon increment icon

Description

* Laatste stuk *

Met de Finis Amnis Stream bluetooth headphones neem je jouw favoriete muziek of podcast mee het water in tijdens je zwemtraining. Het enige wat je nodig hebt is een smartwatch. 
De Finis Amnis Stream is een onderwater hoofdtelefoon die werkt via bluetooth. De onderwater koptelefoon is waterdicht (IPx8) tot 3 meter diepte en kun je gemakkelijk aan de straps van je zwembril bevestigen.

Voor het kunnen afspelen van muziek of het luisteren naar podcast en Ebooks dien je de Amnis Stream zwemkoptelefoon via bluetooth te koppelen aan een waterdichte smartwatch. De smartwatch dien je ook aan de straps van je zwembril of de straps van de koptelefoon te bevestigen zodat deze binnen het bereik van de Amnis Stream koptelefoon blijft. Als je de smartwatch om de pols wilt blijven dragen is de afstand te groot en kan er geen audio gestreamd worden. Bij de Amnis Stream koptelefoon worden verschillende bevestigingsclips meegeleverd waarmee je de smartwatch aan de straps van de koptelefoon kunt bevestigen. De clips die mee geleverd worden zijn geschikt voor Apple Watch (model 3 & nieuwer) en Garmin (Foreruner 645 Music, Vivoactive 3 Music, Fenix 5 Series).

Via jou favoriete smartwatch muziekapp kun je muziek downloaden of in offline modus afspelen terwijl je zwemt. De Amnis Stream zwemkoptelefoon zorgt dankzij de bone condution audio technologie voor geluidsoverdracht onder water. De koptelefoon gaat dus niet de oren in, maar rust op de jukbeenderen, het geluid wordt door middel van geluidsgolven via de botten naar je oren geleid, zodat je het geluid kunt kunt horen. Hierdoor kun je onder water muziek luisteren, of luisteren naar een podcast of Ebook. Omdat de koptelefoon niet in de gehooringang gaat voorkom je beschadiging aan het trommelvlies, maar blijf je ook het omgevingsgeluid horen. De Amnis Stream zwemkoptelefoon geeft het beste geluidskwaliteit zolang deze onderwater is en op de jukbeenderen is geplaatst.

De onderwater koptelefoon gaat ongeveer 5 uur mee op één batterijlading. Daarna kun je de koptelefoon weer opladen met de meegeleverde oplader. 


FAQ (Engels)  hier

Technische fiche (engels).

Vergelijkbare artikelen
We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt