Lectuur
Pauzeren

Promo van de maand: -15% op alle SPORTZAKKEN met de promotiecode: BAGS15 in te geven in uw winkelmand *(van 01/04/2024 tot 30/04/2024)  > HIER

AMNIS STREAM BLUETOOTH® HEADPHONES

Réf : 1.30.076.101

€ 130,95

Beschikbaar binnen 2-3 werkdagen

Beschikbaar

decrement icon increment icon

Description

Stream is ontworpen om onderwater naar je favoriete muziek te luisteren - je hebt alleen een smartwatch nodig! De entertainmentindustrie evolueert voortdurend en abonnementen zijn nu populairder dan ooit. Mensen hoeven niet langer MP3-bestanden te downloaden en naar een apparaat te uploaden - het draait allemaal om streamingdiensten!
FINIS is verheugd om diezelfde ervaring naar het water te brengen. Met de Stream Underwater Headphones kunnen zwemmers nu hun smartwatch koppelen om naar offline muziek, podcasts en meer te luisteren!

 • Het enige dat u nodig hebt is een waterdichte smartwatch naar Bluetooth®-paar met de Stream Headphones. Kijkclips inbegrepen voor: Apple Watch (3 en nieuwer), Garmin (Foreruner 645 Music, Vivoactive 3 Music, Fenix 5 Plus Series)
 • Download of selecteer "offline" in uw favoriete muziek-afspeellijst, podcast of audioboek via uw favoriete smartwatch-app om te luisteren terwijl je zwemt. Tip: dit is hetzelfde proces als "Vliegtuigmodus"
 • Waterdicht tot 3 meter (IPX8); presteert het beste onder water
 • Botgeleidingstechnologie zorgt voor kristalhelder geluid onder water, zonder het gebruik van oordopjes. Plaats de luidsprekers op je slaapbeenderen om de audio te optimaliseren
 • Geniet van maximaal 5 uur ononderbroken muziek in één keer opladen
 • Meer info:  Techsheet en FAQ (Engels)

 

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt
 1. Image du produit Zwemplank KICKBOARD BORN TO SWIM - boutique Calunéa
  As low as € 17,95

  Zwemplank KICKBOARD BORN TO SWIM