Onze webwinkel is uitgerust met diverse modules voor beveiligde betaling

 

Kredietkaart / Carte Bleue:

 

3D secure

 

Met dit systeem wordt uw betaling namens ons rechtstreeks naar de beveiligde server van PayZen verstuurd. Op geen enkel moment zullen uw kredietkaartnummer of andere vertrouwelijke gegevens die hieraan verbonden zijn worden meegedeeld aan ons.

De informatieuitwisseling wordt versleuteld en beveiligd met SSL (Secure Socket Layer) Dit internetprotocol is uitgegroeid tot een wereldwijde standaard en wordt ondersteund door alle grote browsers.

Een bestelling met kredietkaart betaald, wordt verwerkt door de betalingsmodule van de PayZen.

Deze betaalmethode biedt de veiligste toegang.

 

Paypal :

 

logo paypalEen Paypal betaling is veilig dankzij de complexiteit van het platform en de hoge mate van bescherming.

 

Cheque:

logoCheque

Bij betaling per cheque, dient de cheque te zijn uitgegeven door een bank met zetel in Frankrijk en betaalbaar worden gesteld aan Calunea Sarl. Hij dient te worden verstuurd naar Calunea sarl, 10, Chemin de Sainte Anne - 31210 Ponlat Taillebourg - Frankrijk 
De bestelde produkten worden vervolgens gereserveerd gedurende 10 dagen vanaf de datum van bestelling. Daarna, in de afwezigheid van de ontvangst van de cheque behoudt Calunea zich het recht voor om uw bestelling te annuleren. Wanneer het (de) produkt(en) niet langer in voorraad is (zijn), behouden wij ons het recht uw cheque terug te sturen.

 

Bankoverschrijving:

logobanquetransfert

U kan ook betalen voor uw aankopen via overschrijving. U dient deze modus te kiezen bij het afronden van uw bestelling.

 

Uw informatie :

De informatie in verband met uw bestelling is afhankelijk van de geautomatiseerde verwerking van gegevens onder de verantwoordelijkheid van de bank "Banque Populaire Occitane". Dit geautomatiseerd gegevensverwerkingsproces heeft als doel een juiste analyse te maken van uw gegevens en zo fraude uit te sluiten.

De bank "Banque Populaire Occitane" en Calunea zijn de ontvangers van de gegevens met betrekking tot uw bestelling. Het niet overdragen van gegevens met betrekking tot uw bestelling verhindert de uitvoering en analyse van uw transactie.