Finis

Finis

 

FINIS werd opgericht in 1993 in Noord-Californië door John Mix en meervoudig olympisch goudwinnaar Pablo Morales. Zij wisten meer dan wie ook dat het verbeteren van de zwemtechniek het geheim is om sneller te zwemmen. Het waren dan ook hun inzichten die leidden tot de ontwikkeling van het eerste FINIS product: de Monofin. 

 

Innovatief research en design heeft bij FINIS de hoogste prioriteit. Deze toewijding heeft geleid tot enkele producten die de zwemtraining fundamenteel veranderden zoals de swimmers snorkel, het alignment kickboard, de Z2 zoomers en vele andere.

 

Wedstrijdpakken dames     -     Wedstrijdjammers heren    -     Accessoires

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Clubs en Verenigingen

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.