HALTERS "AQUA NORDICJET BECO"

Meer photo's

HALTERS "AQUA NORDICJET BECO" Referentie : 96047
€ 33,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 24u

Halters "AQUA NORDICJET BECO" - Rood - Beco


U verdient 33 Points voor dit artikel

OF
Beschrijving

Details

De Beco Aqua nordicJET is het geschikte materiaal voor Nordic loop-oefeningen in ondiep en diep water!

 

Door het speciale ontwerp van de halters loopt het water door de halters heen bij het maken van de mee zwaaiende loopbeweging met de armen. Dit zorgt voor een effectieve beweging.
De Aqua nordicJET is te gebruiken bij Aqua NordicWalking, aquafitness en revalidatie. Het zorgt voor het verbeteren en versterken van de spieren, het uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie van het motoriek.

 

De Aqua nordicJET is gemaakt van EVA-schuim en ligt door het ergonomisch gevormde handvat lekker in de hand.
De openingen van de Aqua nordicJET zijn beide van een andere grootte zodat je in oefeningen en moeilijkheidsgraad kunt variëren.

 

Wordt per paar geleverd.

 

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.