Lectuur
Pauzeren

Promo van de maand: -15% op alle FINIS artikelen met de promotiecode: FINIS15 in te geven in uw winkelmand *(van 01.05.2024 tot 31.05.2024)  > HIER

AQUA GORDEL FLOATING MONOBELT 30-60 KG BECO

Réf : 9647-L

€ 23,95

Beschikbaar binnen 2-3 werkdagen

Beschikbaar

decrement icon increment icon

Description

De Beco monobelt zwemgordel is ontwikkelt als les- en zwemgordel voor het zwemonderwijs. Deze lesgordel is gemaakt van scchuim en is praktisch en comfortabel. De monobelt lesgordel is gemaakt uit één stuk schuim en past hierdoor altijd en zit plezierig. De zwemgordel is uitgevoerd met een klik-sluiting en een taploos verstelbare band. Gemakkelijk in gebruik, ideaal voor gebruik in het zwemonderwijs!

Een zwemgordel zorgt er voor dat het kind komt tot een horizontale houding zodat de techniek van de zwemslagen aangeleerd en verbeterd kunnen worden. Door het gebruik van een lesgordel kan het kind gemakkelijker leren zwemmen.

Kleur: geel
Geschikt voor kinderen en tieners 30-60 kg

Let op: een zwemgordel is een zwemhulpmiddel dat gebruikt wordt bij het aanleren en oefenen van zwemslagen en is géén vervanger van zwembandjes en het is dan ook géén reddingsmiddel! Dient gebruikt te worden onder continu toezicht van een volwassene.

Voldoet aan EN 13138-1:2014, CE, Tüv en GS getest.

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt
 1. Image du produit Zwemplankje MINI KICKBOARD LADY BIRDIE FUNKITA - boutique Calunéa Funkita
  Special Price € 14,95 Regular Price € 18,95

  Zwemplankje MINI KICKBOARD LADY BIRDIE FUNKITA

 2. Image du produit CARDI'EAU BODYLEG - boutique Calunéa Cardi'Eau
  € 2.799,95

  CARDI'EAU BODYLEG