ACCESSOIRE D'AQUAGYM BENAMIC BECO - Mix ACCESSOIRE D'AQUAGYM BENAMIC BECO - Bleu marine ACCESSOIRE D'AQUAGYM BENAMIC BECO - Rouge ACCESSOIRE D'AQUAGYM BENAMIC BECO - Pourpre ACCESSOIRE D'AQUAGYM BENAMIC BECO - Logo

AQUAFITNESS TOOL BENAMIC BECO

Réf : 96058

As low as € 39,95

Verzonden binnen 24u

decrement icon increment icon

Description

De BEnamic is het ultieme aquafitness product voor het trainen van het bovenlichaam. De BEnamic is te gebruiken in diep en ondiep water en geschikt voor aquafitness doeleinden.

 

De BEnamic biedt een laag drijfvermogen en een lage weerstand in het water. De BEnamic is gemaakt van EVA schuim en is goed vast te houden. Door de vele verschillende mogelijkheden van het kunnen vast houden van dit product kunnen verschillende oefeningen gedaan worden waardoor verschillende spieren en spiergroepen worden aangesproken.

 

Door de BEnamic te gebruiken bij aquafitness worden de spieren van het boven lichaam getraind. Je kunt de BEnamic gebruiken voor het trainen en verbeteren van het uithoudingsvermogen, coördinatie en flexibiliteit.

 

Dankzij het lage drijfvermogen van dit product kun je trainen in een stabiele positie, denk aan training in ondiep water. Je kunt de BEnamic ook gebruiken voor training in diep water, gebruik dan ook een drijfhulpmiddel zoals een wetbelt.

 

Afmetingen: 45 x 24 cm

 

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt
 1. Image du produit AQUAHALTERS (MAAT M) BECO - boutique Calunéa
  € 29,95

  AQUAHALTERS (MAAT M) BECO

  Voir l'article
 2. Image du produit BEENZWEMMERS MEDIUM BECO - boutique Calunéa
  € 34,95

  BEENZWEMMERS MEDIUM BECO

  Voir l'article