Lectuur
Pauzeren

Promo van de maand: -15% op alle FINIS artikelen met de promotiecode: FINIS15 in te geven in uw winkelmand *(van 01.05.2024 tot 31.05.2024)  > HIER

BEBELL AQUAHALTERS BECO

Réf : 9628

As low as € 31,95

Beschikbaar binnen 2-3 werkdagen

decrement icon increment icon

Description

De BECO BEbell is een nieuwe generatie aquahalters. Gerbuik de BEbell aquahalters in het water voor het trainen van de schouder-, arm- en rompspieren.
De BEbell aquahalters combineren drijfvermogen met weerstand waardoor je vele verschillende oefeningen kunt doen in het water. De BEbell aquadumbbelss zijn te gebruiken bij verschillende aquafitness workouts gericht op het verbeteren van de coördinatie, balans en flexibiliteit en het versterken van kracht- en uithoudingsvermogen.
Dankzij de ergonomisch gevormde handgreep liggen de BEbell halters goed in de hand en zijn deze goed vast te houden. De bovenkant van het handvat zorgt voor extra weerstand.
De BEbell is gemaakt uit één stuk en bevat geen losse onderdelen. Hierdoor zijn de BEbell aquahalters robuust en duurzaam. De BEbeel halters zijn gemaakt EPP (expanded polypropylene) materiaal. Het materiaal heeft een lage dichtheid en absorbeert nauwelijks water waardoor de BEbell halters een hoog drijfvermogen biedt in het water. Het materiaal is ook zeer robuust en sterk.
De BEbell aquahalters zijn leverbaar in twee maten, hoe groter de maat, hoe meer weerstand en drijfvermogen de BEbell halters bieden en dus hoe zwaarder de oefeningen in het water zullen zijn.


Maat S : 14.3 x 21cm
Gewicht : 110g
Maat M : 14.5 x 23.5cm
Gewicht : 140g

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt
  1. Image du produit Badmuts GB MAKO - boutique Calunéa Mako
    € 11,95

    Badmuts GB MAKO