Lectuur
Pauzeren

Promo van de maand: -15% op alle FINIS artikelen met de promotiecode: FINIS15 in te geven in uw winkelmand *(van 01.05.2024 tot 31.05.2024)  > HIER

Triatlon herenwetsuit ULTIMATE TORRENT MAKO

Réf : 151004

As low as € 688,95

Beschikbaar binnen 2-3 werkdagen

Maattabel
decrement icon increment icon

Description

 

Het resultaat van meer dan 3 jaar onderzoek en ontwikkeling om een ​​product te verkrijgen dat ongelooflijke bewegingsvrijheid en ongeëvenaarde prestaties biedt. De toevoeging van nieuwe materialen, een betere verdeling van het drijfvermogen en de toevoeging van extra gezamenlijke vrijheidszones hebben ons in staat gesteld alle kwaliteiten die onze wetsuits succesvol hebben gemaakt verder te verbeteren.
Nek, armen en schouders: 1,5 mm Yamamoto 40 SCS Nano Jersey, ultrazacht, voor totale bewegingsvrijheid.

Onderarm: Shark Skin Grip voor betere bewegingscontrole en meer “sensaties” van het water om ondersteuning te creëren en te behouden.

Manchetten: een aansluitende snit die het binnendringen van water beperkt en tegelijkertijd een ultrasnelle overgang mogelijk maakt.

Lichaam, dijen en rug: de combinatie van DOME CELL 5 mm, Yamamoto 39 5 mm en 2 mm Yamamoto 39 juk, allemaal gecoat met SCS Nano.

Ritssluiting: onzichtbaar en omgekeerd om het binnendringen van water te minimaliseren

Kuiten, knieën en zijkanten: 3 mm Yamamoto 39 SCS Nano.

Lycra-jersey aan de binnenkant voor meer comfort en een snellere overgang op het lichaam en de benen.

Safety Tapes op spanningsgebieden van de armen en tussen de benen.

Nieuwe technologie

Exclusief voor MAKO. Onze nieuwe DOME Cell bestaat uit 2 elementen: een nieuw materiaal dat lichter en drijvender is dan klassiek neopreen, gecombineerd met luchtholten die meer drijfvermogen mogelijk maken. Gepositioneerd op strategische locaties bieden DOME Cell-inserts een uitstekende positie in het water, een hoog gericht drijfvermogen (gebalanceerd drijfvermogen) en daarom uitzonderlijke prestaties.

Power Stretch: dit zeer elastische paneel, gepositioneerd langs het borstbeen en het middenrif, zorgt voor een groter ademhalingsgemak en een grotere bewegingsvrijheid van het bovenlichaam.

Run Stretch: Twee zeer elastische neopreenbanden op de lies zorgen voor een grotere efficiëntie tijdens het hardlopen en besparen daardoor tijd en energie tijdens de overgang.

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt
  1. Image du produit TRITOP KORTE MOUWEN SURAL - boutique Calunéa SURAL
    As low as € 89,95

    TRITOP KORTE MOUWEN SURAL