Lectuur
Pauzeren

Promo van de maand: -15% op alle SPORTZAKKEN met de promotiecode: BAGS15 in te geven in uw winkelmand *(van 01/04/2024 tot 30/04/2024)  > HIER

DUIKPOP/REDDINGSPOP SCHOOL MODEL ORANJE 4 KG FERRON MP

Réf : 5011

€ 489,95

Beschikbaar binnen 2-3 werkdagen

Beschikbaar binnen 3-4 werkdagen

decrement icon increment icon

Description

De oranje duikpop/reddingspop voor scholen heeft een constant volume en is gemaakt van polyethyleen. Eén van de voordelen is dat deze duikpop/reddingspop onbreekbaar is. Zijn gebruik wordt vergemakkelijkt door de aanwezigheid van een opening in de bodem van de reddingspop voor het vullen en ledigen.
Het model heeft twee doppen in de rug, de onderste dient nooit te worden losgeschroefd. Op 1 meter diepte weegt de duikpop/reddingspop het reglementaire gewicht van 0,7500 kg. 

 

Gebruik

 

Om de duikpop/reddingspop onder te dompelen, druk op het onderste gedeelte van de pop zodat het water via de opening onderaan de pop opvult. Om de duikpop/reddingspop uit het water te halen trekt u de duikpop/reddingspop bij het hoofd of de armen naar u toe zodat het water via de opening onderaan kan ontsnappen. De duikpop/reddingspop voldoet aan de eisen gesteld voor het behalen van het redder schoolbrevet  en voor verschillende kampioenschappen. Om de duikpop/reddingspop te gebruiken met een gewicht van 0,500kg dient u de bovenste dop op te draaien, de helft van het lood uit de pop te halen en de dop er terug op te draaien. Voor het gebruik met een gewicht van 0,250 kg dient u het lood er volledig uit te halen.

Afmetingen

  • Hoogte : 74cm
  • Lengte : 31cm
  • Breedte : 15cm 

 

 

 

 

 

Duikpop/Reddingspop School model 4kg

De Duikpop/Reddingspop voor Schoolgebruik  met een gewicht van 4kg is conform de gestelde eissen door het ministerie van jeugd en Sport (Frankrijk)  voor  de officële schoolproeven.

 

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt
  1. Image du produit EHBO ETUI IHM - boutique Calunéa
    € 22,95

    EHBO ETUI IHM