Lectuur
Pauzeren
Aqua trampoline SHARKJUMPER BECO - en action Aqua trampoline SHARKJUMPER BECO - Logo

Onderwater trampoline "SHARKJUMPER BECO"

Réf : 96037

€ 956,95

Verzonden binnen 7-10 werkdagen

decrement icon increment icon

Description

Aqua Jumping is de nieuwste manier van sporten in het water en maakt mensen vrolijk en blij en neemt stress weg. Daarnaast is springen in het water goed voor het hele lichaam!  

 

De Beco SharkJumper is gemaakt van hoogwaardig edelstaal (AISI 316L, DIN 1.4404). Het trampolinenet is TÜV getest en chloor- en zoutwaterbestendig.
De SharkJumper wordt met zes zuignappen geplaatst op de bodem van het zwembad en staat stevig. De SharkJumper kan alleen op een vlakke bodem worden geplaatst/gebruikt.

 

Aqua Jumping spreekt meerdere spiergroepen van het menselijk lichaam aan en is goed voor cardiovasculair systeem (hart en  bloedvaten) en het lymfe-systeem. Aqua Jumping verbetert de coördinatie en balans. Daarnaast kun je met de SharkJumper trainen gericht op de verbetering van het kracht- en uithoudingsvermogen. Door de eigenschappen van het water zoals drijfvermogen is Aqua Jumping ook geschikt voor mensen met spier- en gewrichts-klachten. Spierspanning(en) en druk op gewrichten wordt vermeden omdat het menselijk lichaamsgewicht in het water met 90% afneemt. En hierdoor ook de druk op gewrichten.

 

Trampoline springen maakt mensen actief en geeft een blij en vrolijk gevoel en neemt stress weg.  De SharkJumper biedt vele mogelijkheden voor kinderanimatie, aquafitness en revalidatie en is het best te gebruiken in water met diepte van 130. Optioneel is een handvat te plaatsen. Het handvat brengt meerdere aquafitness oefenings-mogelijkheden met zich mee. Daarnaast zorgt het voor veiligheid en stabiliteit voor beginnende en revaliderende gebruikers.  

 

Specificaties:

 

Externe diameter trampoline: 102 cm
Diameter net: 75 cm
Hoogte: 26 cm
Gewicht: 9 kg 

 

Optioneel: Handvat voor SharkJumper (referentie 96038)

Onderwater trampoline "SharkJumper Beco" - Rood - Beco

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt
  1. Image du produit WATERPOLO BAL DAMES (MAAT 4) FINIS - boutique Calunéa
    Special Price € 23,95 Regular Price € 39,95

    WATERPOLO BAL DAMES (MAAT 4) FINIS