Lectuur
Pauzeren

Promo van de maand: -15% op alle FINIS artikelen met de promotiecode: FINIS15 in te geven in uw winkelmand *(van 01.05.2024 tot 31.05.2024)  > HIER

POWERSTICK BECO

Réf : 9660

€ 39,95

Beschikbaar binnen 2-3 werkdagen

Beschikbaar

decrement icon increment icon

Description

Beco PowerStick! De nieuwste sport in Aquafitness 

 

De PowerStick is een sterk hulpmiddel bij aquafitness. Eens een keer zin in een andere sportbelevenis? Met de PowerStick kun je in zowel diep als ondiep water gevarieerde oefeningen doen.

 

Deze multi-functionele PowerStick is geschikt om meerdere lichaamsgebieden te trainen en is uitermate geschikt voor coördinatie en balans oefeningen. Hiermee is de PowerStick niet alléén geschikt voor het geven van aquafitness, maar ook voor revalidatie/therapie zwemmen.

 

Met de PowerStick kunt u uw boven- en onderlichaam trainen, en gebruikt u boven- en onderarm, boven- en onderbeen, uw borst- en schouderspieren en de rugspieren. De PowerStick is het ideale hulpmiddel bij aquafitness en is in enkele seconden om te bouwen in een plankje, een pull-buoy, een dumbel/halter, een nordic walking stok of gewoon in een zwembuis.

 

De PowerStick is een bekend hulpmiddel en wordt gebruikt over de hele wereld. De PowerStick wordt aangeraden door gerenormeerde fitnessinstructeurs!

 

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt