Lectuur
Pauzeren

Promo van de maand: -10% op alle BECO artikelen met de promotiecode: BECO10 in te geven in uw winkelmand Ontdek

Reddingsboei systeem SPORTS RESTUBE

Réf : RT-00303-AB

€ 99,95

Beschikbaar binnen 2-3 werkdagen

Beschikbaar

decrement icon increment icon

Description

De RESTUBE sports is een handig, compact en licht gewicht hulpmiddel dat watersporters zoals kite-surfers, windsurfers en golfsurfers bij zich kunnen dragen. Raak je in de problemen dan kun je je hoofd boven water houden. De RESTUBE sports is gemaakt voor gebruik in zware omstandigheden.

We houden allemaal van sporten op, in en rond het water. Het water heeft een enorme aantrekkingskracht en biedt watersporters enorm veel plezier. Watersport kan je ook in serieuze problemen brengen. Het weer verandert plotseling, je krijgt te maken met materiaalpech of jij zelf krijgt kramp of er mankeert je plotseling iets. Jaarlijks komen veel watersporters onverwacht in de problemen en kunnen zich zelf nog net op tijd in veiligheid brengen of moeten gered worden uit een gevaarlijke situatie. Voor een aantal van hen komt hulp te laat…

RESTUBE biedt je vrijheid en veiligheid in het water. RESTUBE is een klein en compact handig hulpmiddel dat je gemakkelijk als heuptasje bij je kunt dragen. Kom je in het water in de problemen dan kun je de RESTUBE activeren door aan een koordje te trekken. De RESTUBE boei blaast zich zelf op en bied je drijfvermogen. Ga op de boei hangen, dit spaart je energie. De RESTUBE boei biedt genoeg drijfvermogen om je hoofd boven water te houden. Wacht op hulp of trek aandacht van andere watersporters.

Het robuuste heuptasje van de RESTUBE sports met zijn speciale sluiting systeem en de verwisselbare bevestigingsband maakt deze RESTUBE ideaal voor gebruik onder zware omstandigheden en is perfect voor kitesurfen, wind surfen, golf surfen of suppen. De RESTUBE Sports is stijlvol vormgegeven en kan zowel horizontaal als verticaal gedragen worden. Daarnaast kan deze gemonteerd worden aan je harnas of materiaal. In het RESTUBE heuptasje zit bovendien een fluitje.

De RESTUBE sports is ontwikkeld voor gebruik in zware omstandigheden. Steeds meer professionele gebruikers gebruiken de RESTUBE sports als additioneel extra zelf beschermingshulpmiddel om je zelf in veiligheid te kunnen te brengen. De RESTUBE sports is ideaal voor kite-surfers, windsurfers en golfsurfers maar kan ook gebruikt worden bij het roeien, kanoën, kajakken, vissen, duiken en suppen.

De RESTUBE Sports heeft een speciale sluiting met een kunststof pin, trek je de pin er uit, dan activeer je het opblaassysteem en opent het tasje. Door de verwisselbare bevestigingsband kun je het RESTUBE heuptasje om je middel bij je dragen, maar ook bevestigen aan je materiaal of harnas.

RESTUBE de gele boei
De volledige opgeblazen RESTUBE boei heeft een drijfvermogen van 75N, dat meer dan 7 KG boven water kan houden. Door op de RESTUBE boei te blijven hangen en drijven kun je je hoofd boven water houden. Nu heb je even tijd om na te denken. RESTUBE helpt je, het maakt niet uit hoe groot je bent. Indien je zware kleding aan hebt zoals schoenen, doe ze dan uit als je in een kritische situatie terecht bent gekomen.

Je kunt met de RESTUBE ook de aandacht trekken van anderen als je in nood bent gekomen. Steek de RESTUBE in de lucht en zwaai deze heen en weer. Dankzij zijn gele kleur valt de RESTUBE goed op. Komt niemand je helpen, blijf dan op de RESTUBE drijven en wacht op hulp.

De RESTUBE boei is ook met de mond op te blazen. Na gebruik kan je RESTUBE leeg laten lopen dankzij het ventiel en weer opbergen in het heuptasje, zodat je deze een volgende keer weer kunt gebruiken.

100% kwaliteit
De RESTUBE is ontwikkeld in Duitsland. Dankzij samenwerking met universiteiten, ambassadeurs en professionele lifeguards en hulpverleners wordt de RESTUBE technologie continue verbeterd om te kunnen voldoen aan de behoeften van de gebruikers.

Herbruikbaar
De RESTUBE is na gebruik herbruikbaar. Spoel de RESTUBE af met schoon water en laat hem drogen. Plaats een nieuw 16 grams CO2 patroon in de houder. Het CO2 patroon is zout waterbestendig en roest niet in zeewater. Vouw de RESTUBE op en plaats deze terug in het heuptasje. De RESTUBE is nu weer klaar voor het volgende gebruik.

Horizontaal en verticaal waar jij het nodig hebt
De RESTUBE sports is zowel horizontaal als verticaal bij je te dragen als heuptasje. Daarnaast kun je dankzij het speciale X-bevestigingssysteem het RESTUBE tasje ook op aan een harnas bevestigen. De geschikt voor bevestigingsbanden van 25 mm tot 50 mm breed. Professionals gebruiken meestal hun eigen band.

De RESTUBE sports heeft een geïntegreerd klein opbergvakje dat afsluitbaar is met een rits. Het opbergvakje is te gebruiken voor sleutels en wisselgeld, maar is niet waterdicht!

De RESTUBE sports is gemaakt voor extreme sporten en voor gebruik onder zware omstandigheden. Dankzij het speciale pin sluiting systeem blijft het RESTUBE (heup)tasje gesloten en blijft de boei veilig opgeborgen zitten. Raak je in problemen dan kun je met één beweging de RESTUBE activeren, je trek de pin uit het tasje, het tasje opent zich en de RESTUBE blaast zichzelf op.

Geschikt voor activiteiten op het water onder zware omstandigheden zoals surfen, kite surfen, wind surfen, golf surfen maar kan ook gebruikt worden bij het roeien, kanoën, kajakken, vissen, duiken en suppen.

Materiaal: nylon / TPU
Afmetingen: 14x7x5 cm
Gewicht: 270 gram

 

Restube

Vergelijkbare artikelen
We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt