Lectuur
Pauzeren

Promo van de maand: -15% op alle FINIS artikelen met de promotiecode: FINIS15 in te geven in uw winkelmand *(van 01.05.2024 tot 31.05.2024)  > HIER

SEALIFE ZWEMVEST BLAUW / GROEN BECO

Réf : 9639-8

As low as € 39,95

Beschikbaar binnen 2-3 werkdagen

decrement icon increment icon

Description

Zwemvest voor kinderen in het Sealife thema, in hippe en vrolije kleuren vorm gegeven zwemvest.

Zwemvest voor kinderen dat kan worden gedragen voor veiligheid en als drijfhulpmiddel bij activiteiten aan en in het water. Het zwemvest is gemaakt uit huidvriendelijk en zacht neopreen en biedt een bijzonder hoog draagcomfort en een hoge mate van bewegingsvrijheid.

Het aan- en uittrekken van dit zwemvest gaat heel gemakkelijk. Het zwemvest is voorzien van een rits- en een druksluiting aan de voorzijde. Door de beenband, die aan de onderkant van het vest van achteren naar voren loopt, blijft het vest ook goed op zijn plaats zitten tijdens het zwemmen. De beenband is verstelbaar en is voor een deel uitgevoerd met zacht neopreen.

Het zwemvest is uitgevoerd met uitneembare elementen die voor het drijfvermogen zorgen. Door het uitnemen van de drijfelementen is het drijfvermogen aanpasbaar.
Houdt er rekening mee dat het maximale drijfvermogen geboden wordt door alle drijfelementen in het zwemvest te laten zitten!


Maat S - 15-18 kg (1-3 jaar)
Maat M - 18-30 kg (3-6 jaar)


S - 15-18 kg (1-3 jaar) - M - 18-30 kg (3-6 jaar)

                                                

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt