Lectuur
Pauzeren

Promo van de maand: -10% op alle BECO artikelen met de promotiecode: BECO10 in te geven in uw winkelmand Ontdek

Waterfiets SHARKBIKE COMPACT BECO

Réf : 96032

€ 2.913,95

Beschikbaar binnen 2-3 werkdagen

Beschikbaar

decrement icon increment icon

Description

Dit is het kleinere broertje/zusjes van de BECO SharkBike, een apparaat waarmee u kunt fietsen in het water! Fietsen in het water is meer dan een trend en biedt vele voordelen. De SharkBike Compact is een uniek aquafitness product speciaal ontwikkeld om fietsen in het water mogelijk te maken. Fietsen in het water is niet alleen leuk, maar ook goed voor uw lichaam en uw circulatie.

 

De SharkBike Compact  is gemaakt van roestvrij edelstaal, AISI 316L, en het zadel is gemaakt van neopreen. Het ergonomisch gevormde stuur en zadel laten zich zowel horizontaal als verticaal instellen. Zo kan voor iedereen de beste instelling worden gevonden. De SharkBike Compact kan gebruikt worden in zwembaden met een waterdiepte vanaf 115 cm. Daarnaast maakt deze kleinere SharkBike het mogelijk voor kleinere mensen en mensen met bewegingsbeperkingen gemakkelijk op te fiets te stappen. Daarnaast heeft de SharkBike Compact slechts één weerstandsniveau (medium).

 

De SharkBike Compact kan tijdens diverse activiteiten worden ingezet, bijvoorbeeld tijdens aquafitness, therapie, revalidatie en krachttraining. De SharkBike Compact  maakt het mogelijk om effectief trainen in het water gericht op het verbeteren van flexibiliteit, coördinatie, kracht- en uithoudingsvermogen. Door de contstante beweging van het water rondom de persoon tijdens het fietsen verhoogt de bloed toestroom naar de huid, het bindweefsel en de spieren.

 

Met de SharkBike Compact traint u het gehele lichaam. Regelmatige training met de SharkBike Compact sterkt circulatie (bloedsomloop) en bevordert daarnaast de mobiliteit, coördinatie en doorbloeding van huid en spieren. Fietsen in het water is zeer effectief omdat de weerstand die het water biedt hoger is dan de luchtweerstand bij fietsen op het land of op een hometrainer. Dit betekent dat het trainingsdoel sneller wordt bereikt.

 

De SharkBike Compact  is het best te gebruiken in een waterdiepte van 115-160 cm. Ideaal voor groepslessen, physiotherapie, revalidatie en de professionele sporter!

 

Tip: vergroot het comfort tijdens het fietsen en draag neopreen waterschoenen of de neopreen sokken.

 


Technische gegevens:

 

• Stuur en zadel zijn individueel instelbaar
• Het stuur is in hoogte verstelbaar
• Het zadel is in hoogte verstelbaar
• Pedalen zorgen voor goede en stevige positionering van de voeten
• Zekerheid en veiligheid door een met acrylplaten afgesloten trappersysteem
• Materiaal bestaat uit hoogwaardig edelstaal (AISI 316l / DIN 1.4404)
• Belastbaarheid (voor mensen met lichaamsgewicht) tot 100 Kg
• Hoogwaardige geïntegreerde transportwieltjes
• Afmetingen 
• Gewicht: 20 Kg

* Dit artikel is niet leverbaar bij een afhaalpunt *

Vergelijkbare artikelen
  1. Image du produit Meisjes- en Dames badpak MILENA ODECLAS - boutique Calunéa Odeclas
    As low as € 28,95 Regular Price € 49,95

    Meisjes- en Dames badpak MILENA ODECLAS

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt