Lectuur
Pauzeren

Promotie februari* : -20% op de RIVAL Jammers en Wedstrijdpakken van het merk #FINIS met kortingscode : RIVAL20 *(van 01.02.2024 t.e.m. 29.02.2024) > Hier

Lunettes de compétition Lunettes de compétition

Wedstrijdzwembril "SYDNEY GRIJS / BLAUW BECO"

Réf : 9921-611

€ 29,95

Verzonden binnen 24u

decrement icon increment icon

Description

Beco wedstrijd zwembril Sydney, gemaakt om iedere wedstrijd aan te gaan. Deze is gemaakt voor wedstrijdzwemmers en heeft een ergonomisch en aerodynamisch design. De lenzen, gemaakt van Cellulose Propionate, volgen de vorm van het gezicht en zijn gebogen. Door de gebogen lenzen heb je een breed gezichtsveld. De lenzen zijn behandeld met een antifog coating, dwz een coating waaraan waterduppels zich niet kunnen hechten, waterdruppels zullen weer van de lenzen aflopen. Daarnaast bieden de lenzen 100% bescherming tegen UV-straling.

 

Deze zwembril past iedereen! Het speciale ontwerp zorgt voor een hoog draagcomfort. De afsluitranden rondom de lenzen zijn gemaakt van zacht TPR rubber, en het frame van de zwembril is gemaakt van licht gewicht PP materiaal. De zwembril wordt geleverd met een aantal losse neusbruggetjes zodat je de zwembril perfect aan jou gezicht kan laten aanpassen. De dubbele hoofdband is gemaakt van silicone en is verstelbaar door een kliksysteem.

 

Dit is de zwembril die iedere wedstrijdzwemmer moet hebben.

 

Wordt geleverd met opbergdoosje.

Competitiezwembril "SYDNEY BECO" - Grijs / Blauw - Beco

 

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt