Lectuur
Pauzeren

Promo van de maand: -15% op alle FINIS artikelen met de promotiecode: FINIS15 in te geven in uw winkelmand *(van 01.05.2024 tot 31.05.2024)  > HIER

Wedstrijdzwembril TAMPICO SPIEGELGLAS BECO

Réf : 99024-5

€ 34,95

Beschikbaar binnen 2-3 werkdagen

Beschikbaar binnen 2-3 werkdagen

decrement icon increment icon

Description

  • Beco wedstrijd zwembril Tampico is gemaakt voor wedstrijdzwemmers. Beco Competition zwembrillen zijn gemaakt om iedere wedstrijd aan te gaan. De Competition zwembrillen zijn ergonomisch en aerodynamisch vormgegeven en zijn gemakkelijk te verstellen.

    De Beco wedstrijd zwembril Tampico is gemaakt uit een smal en laag hydronamisch frame waardoor deze zwembril ideaal is voor het wedstrijdzwemmen. Het frame is gemaakt van polycarbonaat evenals de lenzen. De lenzen bieden een breed gezichtsveld hebben bovendien een anti-fog coating. Dankzij de anti-fog coating zullen de lenzen van de zwembril niet beslaan. Daarnaast bieden de lenzen bescherming tegen uv-straling.

    De zwembril is voorzien van een dubbele silicone verstelbare hoofdband en silicone afsluitranden. De hoofdband is gemakkelijk en precies te verstellen dankzij de verstelclip op de hoofdband. De neusbrug is gemaakt uit TPU-materiaal en is ook verstelbaar, er worden drie verschillende neusbruggetjes mee geleverd van verschillende afmetingen waardoor jij de juiste neusbrug er tussen kunt zetten zodat de zwembril zo goed mogelijk aansluit en op de vorm van jouw gezicht.

    Wordt geleverd met een opbergdoosje.

Wedstrijdzwembril TAMPICO SPIEGELGLAS - Rood - Beco

 

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt