Gillet de natation PUDDLE JUMPER DELUXE TORTUE SEVYLOR Gillet de natation PUDDLE JUMPER DELUXE TORTUE SEVYLOR - Fermeture

Zwemvest PUDDLE JUMPER DELUXE SCHILDPAD SEVYLOR

Réf : PJU-2000037930

€ 24,95

Verzonden binnen 24u

decrement icon increment icon

Description

De Sevylor Puddle Jumper Deluxe is een ideaal zwemhulpmiddel voor kinderen van 15-30 kg. De Puddle Jumper is een combinatie tussen een zwemvest en zwembandjes en biedt kinderen stabiliteit en een veilig gevoel in het water. De Puddle Jumper geel met een eend er op ziet er leuk en vrolijk uit en het design spreekt kinderen aan.

Met het Puddle Jumper zwemvest kunnen kinderen op een leuke en veilige manier spelen en spartelen in het water en leren zwemmen. Het zwemvest biedt enorm veel bewegingsvrijheid waardoor kinderen comfortabel en plezierig kunnen zwemmen.

De Puddle Jumper is gemaakt van zacht nylon en voelt zacht en plezierig aan. Het zwemvest is voorzien van een schuim vulling dat zorgt voor het drijfvermogen, je hoeft het zwemvest niet op te blazen en het kan dan ook niet lek raken.

De Puddle Jumper is gemakkelijk aan te trekken. Het zwemvest trek je aan als een soort schort. Op de rug zit een kliksluiting waarmee je de Puddle Jumper dicht doet. Kinderen kunnen het zwemvest zelf niet uitdoen doordat de sluiting op de rug zit. Verder kun je de Puddle Jumper in grootte verstellen door middel van een verstelbare band voor een ideale pasvorm.

De Puddle Jumper is een zwemhulpmiddel en is geschikt voor kinderen tussen de 15 en 30 kg.
Gebruik dit product altijd onder ouderlijk toezicht!

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt
 1. Image du produit SHAMPOO 250ML TRISWIM - boutique Calunéa
  € 13,95

  SHAMPOO 250ML TRISWIM

  Voir l'article
 2. Image du produit SHAMPOO 74ML TRISWIM - boutique Calunéa
  € 4,95

  SHAMPOO 74ML TRISWIM

  Voir l'article