Zwemluier "BABY BECO"

Meer photo's

Zwemluier "BABY BECO" Referentie : 6901
€ 7,99
Levering :

Beschikbaarheid: Leverbaar

Verzonden binnen 2-3 werkdagen

Zwemluier "BABY BECO" - Beco


Maattabel:


XXS : 0-2 Maanden / <3 kg
XS    : 2-3 Maanden / 3-4 kg
S      : 3-6 Maanden / 4-8 kg
M     : 6-12 Maanden / 7-11 kg
L      : 12-18 Maanden / 10-13kg
XL    : 18-24 Maanden / 12-15kg


* Verplichte velden

€ 7,99
Beschrijving

Details

Beco zwemluier in slip vorm in het rood, roze of blauw U kent het probleem, al spelende in het water en gefasineerd door het water, vergeet uw kindje helemaal dat het naar de wc moet. Of hij/zij is nog niet zindelijk. En dan gebeurt het... U wilt natuurlijk niet dat uw kindje het water vervuilt en een onplezierig gevoel u bekruipt.

 

Met deze zwemluier hoeft dat niet meer! Deze heeft een geïntegreerd hygienisch beschermingsfolie en is uitwasbaar. Zo kunt u deze meerdere keren gebruiken. Door de goede kwaliteit gaat deze ook lang mee. De zwemluier zit perfect en is licht van gewicht, uw kindje kan zich met deze luier goed bewegen en zo optimaal genieten van het speelplezier in het water. En u ook... Alléén wacht u nog het verschonen na het zwemmen.

Wellicht ben u ook geïnteresseerd in de volgende artikelen.

Badpakken, Zwemaccessoires:

Calunea, uw specialist voor badmode en zwemaccessoires biedt u kwaliteitsproducten voor al uw watersportactiviteiten. In onze online winkel vindt u een grote keuze aan zwemaccessoires : Zwemkledij, wedstrijdpakken voor heren, dames et juniorenoriginele badmutsen , zwem- en duikbrillen, Pull buoys, zwemvinnen, waterschoenen, snorkels, chronometers, plankjes en zo vele andere artikelen. Kortom of u een professioneel atleet of een sportieve recreatiezwemmer bent, in onze online winkel vindt u beslist wat u zoekt om uw favoriete sport te beoefenen.
------------- ZOPIM NL