Lectuur
Pauzeren
ACCESSOIRE D'AQUAGYM BELEGX BECO - Mix ACCESSOIRE D'AQUAGYM BELEGX BECO - Pourpre ACCESSOIRE D'AQUAGYM BELEGX BECO - Position 1 ACCESSOIRE D'AQUAGYM BELEGX BECO - Position 2 ACCESSOIRE D'AQUAGYM BELEGX BECO - Turquoise ACCESSOIRE D'AQUAGYM BELEGX BECO - Logo ACCESSOIRE D'AQUAGYM BELEGX BECO - Bleu

AQUAFITNESS TOOL "BELEGX BECO"

Réf : 96049

As low as € 49,95

decrement icon increment icon

Description

De BElegx is de innovatieve voetdrijver/beendrijver van BECO! Gemaakt van EVA-materiaal biedt de BElegx drijfvermogen en draagcomfort!

 

De BElegx is het perfecte aquafitness product voor aquafitness in diep en ondiep water. In diep water biedt de BElegx voldoende drijfvermogen waarmee je intensieve aquafitness oefeningen kunt doen.
In ondiep water kun je met name gebruik maken van de waterweerstand die het product biedt.

 

De BElegx is te gebruiken  voor o.a. coördinatie-, kracht-, uithoudingsvermogen- en flexibiliteitsoefeningen.

 

De BElegx biedt een hoog draagcomfort en is gemakkelijk aan de voet te bevestigen. Het unieke en innovatieve aan de BElegx is dat deze slechts in één maat verkrijgbaar is en zonder bevestigingsmaterialen aangetrokken kan worden.
Daarnaast biedt de BElegx een prettige en plezierige pasvorm, voor meerdere voetmaten, die tegelijkertijd comfortabel zit! De BElegx op twee manieren aan de voet gedragen worden. Mensen met verschillende voetmaten kunnen allemaal dezelfde BElegx gebruiken, one-size-fits-all!

 

Worden per paar geleverd.

AQUAFITNESS TOOL "BELEGX BECO" - Beco

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt