Lectuur
Pauzeren
8kg Oranje Duikpop/Reddingspop volwassenen Reddingsproeven gehomologeerd in Frankrijk Mannequin de sauvetage Gris Adulte 8kg Compétitions Sauvetage Homologué en France

DUIKPOP/REDDINGSPOP VOLWASSENEN GRIJS 8 KG FERRON MP

Réf : 5000

€ 539,95

Verzonden binnen 3-4 werkdagen

decrement icon increment icon

Description

De grijze duikpop/reddingspop voor volwassen heeft een constant volume en is gemaakt van polyethyleen. Eén van de voordelen is dat deze duikpop/reddingspop onbreekbaar is. Zijn gebruik wordt vergemakkelijkt door de aanwezigheid van een opening in de bodem van de reddingspop voor het vullen en ledigen.
Het model heeft twee doppen in de rug, de onderste dient nooit te worden losgeschroefd. Op 1 meter diepte weegt de duikpop/reddingspop het reglementaire gewicht van 1500 kg.
Het model kan eveneens worden gebruikt met een gewicht van 1kg. Hiervoor dient u de bovenste dop los te schoeven, het ballast te verwijderen en opnieuw de dop vast te schroeven.

 

Gebruik


Om de duikpop/reddingspop onder te dompelen, druk op het onderste gedeelte van de pop zodat het water via de opening onderaan de pop opvult. Om de duikpop/reddingspop uit het water te halen trekt u de duikpop/reddingspop bij het hoofd of de armen naar u toe zodat het water via de opening onderaan kan ontsnappen. De ballast duikpop/reddingspop voldoet aan de eisen gesteld voor het behalen van staatsbrevet van Sportief opvoedkundige watersportactiviteiten.(Staatscertificaat badmeester/redder) voor het brevet van toezichthouderop zwemkampen, zomerkampen reddersopleiding evenals voor diverse kampioenschappen.Duikpop/Reddingspop officieel model volwassenen 8kg

De Duikpop/Reddingspop voor volwassenen  met een gewicht van 8kg is conform de gestelde eissen voor het behalen van het brevet van sportief opvoeder watersportactiviteiten (brevet Badmeester/redder), badmeester, redder alsook voor diverse kampioenschappen.

 

We hebben andere producten gevonden die u misschien leuk vindt